Nevşehir SGK il Müdürlüğünün En son bir yıl önce değiştiği belirtilen makam odasının son bir yıl içinde ikinci kez yenilenerek değiştiği iddiası kamuyounda vatandaşları rahatsız ediyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, Nevşehir Sgk'nın bir önceki İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba 31 Temmuz 2012 tarihinde görevine başlamış, sonrasında iddialara göre sadece bir yıl önce yaklaşık 10 Bin TL olduğu iddia edilen bir parayla makam odasını yenileyerek değiştirmişti.

Daha sonra Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde 15 Mayıs 2014 tarihinde devir teslim töreni düzenlenerek İl Müdürlüğüne atanan Kemal DURAN, göreve başlamasından sonra yine İddialara göre yaklaşık 20 Bin TL civarında bir haracama ile aradan sadece 1 yıl geçmiş olmasına rağmen makam odasını yenilediği belirtildi.

Şimdi SGK Nevşehir İl müdürü Sayın Kemal Duran 'a soruyoruz bu iddialar doğru mu ? Sizce vatandaşların vergileriyle Devletin parası bu kadar kolay ve rahat harcama yapılması etik mi...?  Kamu vicdanı adına soruyoruz...

Daha iki ay öncesinde Kamu kurum ve kuruluşlarının giderlerinden tasarruf sağlanması amacıyla Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, bu konuda uyarılarda bulunmuş ve  Kamu da tasarruf tedbirleri kapsamında kamudaki araç kiralamanın tasarruf amacı ile yeniden gözden geçirileceğini söylemişti. Böylesi bir durumda şimdi Vatandaşlarımız Kamu da makam araçları gibi makam odalarınında ki harcamalarında kontrol ve düzenlemesini bekliyor.

Şimdi size iki resim yayınlıyoruz.Makam odasının bir yıl önce yenilenen hali sonrasında tekrardan yenilenmiş haliyele takdir ve yorumu ise sizlere bırakıyoruz...