Master Eğitim Kurumu olarak 8-9 Haziran 2024’te yapılacak olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavına girecek olan 12. Sınıf ve Mezun öğrencilerimize başarılar dileriz.

Master Eğitim Kurumu olarak haziran ayından itibaren etütler, direnç dersleri, birebir soru çözümleri, koçluk sistemi ve rehberlik desteği ile ardından mayıs ayından itibaren tekrar dersleri ve seri denemeler ile öğrencilerimizin YKS hazırlık sürecinde yanında olduk. Bu süreç içerisinde öğrencilerimizin ilerlemelerinin mutluluğunu ve sınava hazırlıklarındaki azim ve kararlılıklarının gururunu yaşadık. Öğrencilerimizin gerek MSÜ sınavında gerek yıl içerisinde olduğu gibi 8-9 Haziran 2024’te yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üstün başarı göstereceklerine inancımız tamdır.

Nevşehir’ in YKS hazırlıkta en iyisi olan Master Eğitim Kurumu olarak bu süreç içerisinde emeğini esirgemeyen ve her türlü fedakârlığı yapan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder, hafta sonu yapılacak olan YKS’ye  girecek kurumumuz öğrencilerine ve tüm öğrencilere başarılar dileriz.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ                                                               

Editör: Funda Afşar