Master Eğitim Kurumu Bursluluk Sınavı 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da  9. Sınıflar, saat 14.00'te 10.sınıflar, 03 Mart 2024 Pazar günü saat 10.00-14.00’de 11.sınıflar için Master Eğitim Kurumunda yapıldı.

Master Eğitim Kurumu Kurucusu ve Yönetici Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada :‘’ Nevşehir’ in kıymetli veli ve öğrencilerinin 9,10 ve 11. sınıflar için düzenlediğimiz Master Eğitim Kurumu bursluluk sınavına gösterdikleri yoğun ilginin mutluluğunu yaşamaktayız.  

Nevşehir’ in en iyi kampüs ve sosyal alan imkânlarına sahip Master Eğitim Kurumun samimiyet ve disiplin anlayışıyla ve alanında uzman öğretmenleriyle öğrencilerini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine hazırlamaktadır.

Bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilerimize kayıt hakkı verilerek hedefleri ve hayalleri olan öğrencilerle çalışmak istiyoruz. Nevşehir’in en nitelikli öğrencilerini Nevşehir’in en nitelikli öğretmenleriyle buluşturarak planlı, disiplinli ve özverili çalışma sonrası bütün öğrencilerimizi hayalini kurdukları üniversitelere yerleştirme gayreti içerisinde olacağız. Master Eğitim Kurumunda öğrencilerimizin akademik başarıları için çalışırken, sosyal gelişimlerini ve ruh sağlıklarını da düşünerek kurumda bir üniversite havası içerisinde özgün bir ortam oluşturacağız.

Master Eğitim Kurumu Türkiye geneli yapılan deneme sınavlarında elde ettiği dereceler ile Türkiye’nin en başarılı 20 kurum arasına girerek başarılarına hız kesmeden devam etmektedir. Bu yıl yapılan MSÜ ve yapılacak olan YKS sınavlarında öğrencilerimizin Türkiye dereceleri yapacaklarına inancımız tamdır.

Master Eğitim Kurumu Bursluluk sınavlarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize, ter döken öğrencilerimize, sınavın organizasyonunda görev alan idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Master Eğitim Kurumu

“Eğitimin Şampiyonlar Ligi”