Master Eğitim Kurumu 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 12.sınıfların sayısal ve eşit ağırlık üniversiteye hazırlık dersleri 1 Haziran 2024 Cumartesi günü başlıyor.

01-02 Haziran tarihleriyle başlayacak olan 1.TYT yaz programı 08-09-24-25-26-27-28-29 tarihlerinde devam edecek 30 Haziranda gerçekleşecek sınavla birlikte sona erecek; 2. TYT yaz programı 05 Ağustos itibariyle başlayıp ağustos ayının sonuna kadar devam edecektir.  7-8 Eylül tarihlerinde ise öğrenciler sıkı bir şekilde 2024-2025 dönemine başlayacaktır.

Master Eğitim Kurumu Kurucu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

‘’Nevşehir’ in gelmiş geçmiş en başarılı üniversiteye hazırlık kursu olan, başarılarıyla Türkiye’ de örnek alınan, Master Eğitim Kurumunda 12. sınıf sayısal ve eşit ağırlık kayıtlarının tamamı oldukça hızlı bir şekilde dolduğu için1 Haziran tarihinde derslere başlanacaktır.

Master Eğitim Kurumu öğrencileri; Matematikte Alparslan CİHAN, Mesut ŞİMŞEK Fizikte Serdar EFİL, Erdal ŞAHİN’ den Kimya, Fizik, Biyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde de alanının en iyi öğretmenlerinden ders almaktadır. Aynı zamanda kurumda Uzman Psikolog Elif Nur TATAROĞLU, Uzman Psikolojik Danışman Cengiz KIVANÇ ve Uzman Psikolojik Danışman Bekir KAYMAKÇI ‘ nın bulunduğu Psikolojik Destek Ekibi de öğrencilerin, kişisel eğitim koçlarıyla birlikte, bire bir takiplerini yapmaktadır.

Nevşehir’ in en başarılı lise öğrencilerinin tek seçeneği haline gelmiş Master Eğitim Kurumunda 12. sınıf kayıtlarına olan bu yoğun ilgiden ötürü Nevşehir kamuoyuna teşekkürlerimi sunar, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde YKS sınavına girecek olan tüm lise son sınıf öğrencilerine başarılar dilerim ’’dedi.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ

Editör: Fikret Capacı