Master Eğitim Kurumunda, YKS sınavına sayılı günler kala sınava hazırlık tam gaz devam ediyor. Master Eğitim Kurumu, öğrencileri için 15 Nisan 2024 tarihi itibariyle 18.00-22.00 saatleri arasında gece etüt uygulamasına başlarken; 27 Nisandan sonra, 12.sınıf öğrencilerine 29 Nisan’dan sonra ise mezun grubu öğrencilerine seri deneme ve tekrar derslerine başlanacaktır.

Nevşehir’ in üniversiteye hazırlıkta mesleki yetkinliğin yanında stratejik yönlendirme konusunda alanının en iyi öğretmenlerinden olan Erdal ŞAHİN, Serdar EFİL, Alparslan CİHAN, Mesut ŞİMŞEK ve rehber öğretmen gözetiminde gerçekleşen gece etüdüyle birlikte öğrenciler son derece kontrollü bir şekilde akşam çalışmalarına devam etmektedir. Kurumun öğretmenlerinden 28 yıllık deneyimiyle fizik dehası kabul edilen aynı zamanda soru bankası yazarı olan Erdal ŞAHİN ve Serdar EFİL :

‘’YKS sınavına hazırlık sürecinin en önemli zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Üniversite sınavının kaderinin belirleneceği bu son düzlükte öğrencilerin yaşadıkları yorgunluğa ve umutsuzluğa aldırış etmeden, sadece hedefe odaklanarak ve tempolarını daha da artırarak ilerlemeleri gerekmektedir. Master Eğitim Kurumu ailesi olarak bunun son derece önemli olduğunun farkındayız. Bu farkındalık ışığında öğrencilerimizi gece etüdü, seri denemeler ve tekrar dersleriyle destekleyerek onlara tıpkı Milli Savunma Üniversitesi sınavında olduğu gibi Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda da fark attırmayı hedefliyoruz. Öğrenciler, çoğu Nevşehir’ de sadece Master Eğitim Kurumunda uygulanan ve son derece donanımlı programla analizi gerçekleştirilen seri denemelerle, gerçek sınava yönelik provalarına her geçen gün bir yenisini eklemektedir. Maraton sürecinin bir diğer parçası olan tekrar dersleri ile de öğrenciler istedikleri öğretmenden istedikleri konuyu dinleyebilecektir.  Ayrıca gece etüdüyle birlikte ders ve sınav sonrası bireysel çalışmalarına kurumun kütüphanesinde, sesli-sessiz çalışma alanlarında devam eden öğrenciler,  etüt boyunca öğretmenlere yapamadıkları soruları sorma imkânı da bulmaktadır. ‘’ diyerek son zamanların oldukça kıymetli olduğunun ve Master Eğitim Kurumunda çalışmalara son hızla devam edildiğinin altını çizdi.

Master Eğitim Kurumu matematik öğretmenleri, aynı zamanda Ulti Yayınları yazarları, şampiyonların matematik öğretmenleri Mesut ŞİMŞEK ve Alparslan CİHAN ise;

Öğrencilerimizin çok önemli bir zaman diliminde olduklarını, öğrencilerin sınav maratonunun en değerli zamanına geldiklerini; konu tekrar dersleri ve soru çözümlerinin bu dönemde çok önemli olduğunun altını çizerek sınava kadar kalan kırk günlük sürecin çok önemli geçirilmesi gerektiğini vurguladı.  Seri denemelerde öğrencilerin eksiklerinin tespit edilerek bütün YKS konularının tekrar edileceğini, akşam saat 22.00’ ye kadar devam edecek olan etüt çalışmalarında öğrencilerle bire bir ilgilenileceğini, eksik konularını tamamlamak için bütün Master öğretmenleri olarak öğrencilerimize yardımcı olacaklarını ve Nevşehir’ deki en başarılı YKS sınav sonucunu elde edeceklerini belirttiler.

Ek olarak, Master Eğitim Kurumu erken kayıt dönemi 5 Mayıs 2024 tarihine kadar devam etmektedir. Sınava giremeyip Masterlı olmak isteyen öğrenciler yine bu tarihe kadar kuruma müracaat ederek yapılacak sınavla birlikte kayıt hakkı kazanabilmektedir.

                                                                                            MASTER EĞİTİM KURUMU

                                                                                           EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ