Master Eğitim Kurumu 2023-2024 dönemi 12. Sınıf ve mezun öğrencilerini kurumda düzenlenen muhteşem organizasyonla uğurladı.

2024 yılı YKS sınavı sonrası tüm senenin yorgunluğunu atma fırsatı bulan öğrenciler ve çok kıymetli Master Eğitim Kurumu öğretmenleri veda pastasının ardından hep birlikte doyasıya eğlendiler.

Master Eğitim Kurumu Kurucusu ve Müdürü Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada :

‘’2023-2024 eğitim öğretim döneminde sınava giren tüm 12.sınıf ve mezun öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize öncelikle geçmiş olsun.

Bizler Master Eğitim Kurumu olarak alanında Nevşehir’in en iyi öğretmenlerinin yer aldığı ekibimizle dönemin en başından bu yana güler yüzlü, profesyonel, tam donanımlı, yenilikçi ve disiplinli eğitim anlayışı temelinde hizmet verdik.  Türkiye’ nin en iyi üniversitelerine yerleştirmeyi hedefleyerek çıktığımız bu yolda, ne mutlu ki, bu sene YKS sınavına giren öğrencilerimiz Master Eğitim Kurumu öğretmenlerinin sonsuz ilgisinin ve emeklerinin karşılığını; en başta bizlere ve çevrelerine gösterdikleri saygıdan ödün vermeyerek sonra da dönem içindeki sıkı ve disiplinli çalışarak verdiler.

Öğrencilerimizin, sonuç ne olursa olsun hayatta disiplinden, değerlerinden ve dürüstlükten ayrılmayarak çok iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yoktur.’’ dedi.

Master Eğitim Kurumu ailesi olarak öğrencilerimize hayatlarının bu yeni döneminde başarılar diler, Türkiye’ nin geleceği için hayırlı ve yararlı insanlar olmalarını temenni ederiz.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ