Master Eğitim Kurumu 2024-2025 eğitim öğretim dönemi 12.sınıf sayısal ve eşit ağırlık tüm kontenjanları doldu.  Lise son sınıf kontenjanların hızla dolmasının ardından gelecek öğretim yılı TYT dersleri 1 Haziran itibariyle başladı.

YKS hazırlığına vakit kaybetmeden başlayan Master Eğitim Kurumunda 1-2 Haziranla başlayan dersler haziran ayı sonuna kadar devam edilecektir. Bu 1.TYT hazırlık döneminin hemen ardından ağustos ayında 2. TYT programı başlayacak, 7-8 Eylülden 2024 YKS sınavına girene kadar ara vermeden TYT-AYT çalışmaları sürecektir.

Master Eğitim Kurumu Müdür Yardımcısı Özdem İman konuyla ilgili:

‘’ Nevşehir’ in en gözde üniversiteye hazırlık kurs merkezi olan Master Eğitim Kurumunda 12.sınıf sayısal ve eşit ağırlık kontenjanlarının tamamı çok kısa sürede doldu. Hal böyle olunca derslere 1 Haziran tarihinde başlama kararı aldık. Üniversiteye hazırlıkta alanında en iyi öğretmenlerin ders verdiği ve öğrencilerin bireysel olarak sistematik şekilde takip edildiği Master Eğitim Kurumunda ilk günden itibaren sıkı bir şekilde derslere başlandı. En iyi lise öğrencilerinin Nevşehir’ deki tek tercihi olan Master Eğitim Kurumu yeni dönem kayıtlarına olan yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür eder 2024-2025 eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.

Ayrıca 10 ve 11. sınıf kayıtlarının devam ettiğini, mezun öğrenciler için ise yeni dönem kayıtlarının ağustos ayında yapılacağını da vurguladı.

Hafta sonu yapılacak olan YKS sınavında bütün öğrencilere başarılar dileyen Özdem İMAN: bu sene Nevşehir’ in YKS başarısına Masterın katkısının  çok büyük olacağını ve Nevşehir tarihine en iyi YKS sonucunu kazandıracağımızı ümit ediyorum’’ dedi.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ                                                               

Editör: Funda Afşar