Bir kaç kez elektrik faturasını yatırmayı unuttum. Ne haber nede İhbar hiçbir şekilde haber vermeden Bir kaç gün geçti hemen elektriğimi kesmeye geldiler. Faturanın toplamı 25-35 Tl arası. Bide sonraki gelen faturaya açma-kapama bedeli 16 Tl ödetiyorlar. Binlerce, Milyarlarca TL borcu olan firmaların elektriğini kapatmazlar.Bu nasıl bir kurum.Nasıl bir anlayış. Kış şartları malum yeni doğmuş bebeğimiz var elektrik sobasıyla ısınıyor.Hadi yavruma hastalansa bir şey olsaidi bunu nasıl telafi edebilirlerdi dedi.

 

MEDAŞ tarafından Habersizce Elektiriğimizi Kesmiş diyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Vatandaş en azından bundan sonra bir sorun yaşamamak için Bu konuda MEDAŞ ın acil önlem alınmasını bekliyor.

 

Öte ayndan bugün Konya da MEDAŞ Bölge Toplantısına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MEDAŞ'ın vergi gelirlerini İstanbul'a taşımasının kabul edilemeyecek bir durum olduğunu belirterek, MEDAŞ'ın geri adım atmasını istedi.

 

MEDAŞ Bölge Toplantısı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla Dedeman Otel'de gerçekleşti. Düzenlenen bölge toplantısında elektrik dağıtımında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Konya'ya gelen Bakan Taner Yıldız bölge toplantısında bölge illerinde elektrik dağıtımında meydana gelen sıkıntıları tüm taraflarından dinledi. Toplantıya  Vali Aydın Nezih Doğan, Aksaray Valisi Selami Altınok, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Niğde Valisi Alim Barut, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ve Karaman Valisi Murat Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile 6 ilin milletvekilleri, belediye başkanları ve MEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Ayhan Yavrucu, MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu ve TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik katıldı.

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar "Ödediğimiz faturalarda adını bilmediğimiz bir sürü kesintiler var. Fatura ödeme tarihini biraz geciktirsek, elektriğimiz hemen kesiliyor, sonrasında ise açma kapama ücreti olarak 10 TL faturamıza yansıtılıyor, ama iş hizmete gelince maalesef karşılığını alamıyoruz, yetkililer oralı bile olmuyor." Dediler.