Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ramazan bayramlarının bir kavuşma olduğunu ifade eden Öcal, "Bayramlar kavuşmadır. Bayramlar küslerin barışması, şerlerin dağılmasıdır. Dilerim bu mübarek Ramazan Bayramı hepimiz için güzelliklere açılan bir kapı olsun. Böylesi güzel günleri yeniden bizlere yaşatmasını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.

Ramazan ayının birçok değeri de beraberinde getirdiğini ifade eden Başkan Öcal mesajında; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, verdiğimiz sadakaların benliğimizin arınmasına, gönüllerimizin saadet, nefsimizin sükûn bulmasına vesile olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Ramazan Bayramı'nın tüm dünya barışına ve kardeşliğine vesile olması dileğinde bulunan Öcal; “Bizleri Ramazan Bayramına kavuşturan Rabbimize hamdediyor, şükrediyoruz. Kudüs’te Mescidi Aksa da yaşanan işgalin ve zulmün son bulması özgürlüğüne kavuşması, İslam coğrafyasında mazlum Müslümanların gözyaşının dinmesi vesilesi olması dileği ile Ramazan Bayramı'nın bütün İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim" diye konuştu.