MHP Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy, MHP İl genel meclis üyesi Murat Öztürk, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Azizoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Çalış Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Mustafa Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, “Bugün bizleri ziyarete gelen kıymetli ilçe Başkanıma, İl genel meclis üyemize, Kadın Kolları Başkanımıza ve birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarıma bu güzel ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Birlikte iki ay ter döktük. Hamdolsun Rabbim bize zaferi nasip etti. Bizler bu makamları hizmet ve emanet olarak görüyoruz. Bu emanetin ağırlığının bilincinde olarak bu yükü omuzlarımızda taşıyacağız. Çalış kasabamıza, halkımıza hizmet edeceğiz. Kıymetli Çalışlı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar, bu güğzel kasabamıza hizmet için el birliğiyle çalışacağız. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

MHP Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy, "Öncelikle değerli Çalış Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e görevinde başarılar dileriz. Bu görevi liyakatiyle yapacağına hiç şüphemiz yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Avanos ilçe teşkilatları olarak, Çalış beldemizdede bize ne düşüyorsa, gerek Ankara’da gerek yerelde, il başkanımız, Milletvekilimiz, tüm teşkiltımızla birlikte Çalış’ımızın emrindeyiz. Seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Mustafa  Başkanımızın Çalış kasabamızı iyi yerlere taşıyacağı kanaatindeyim. Başkanımızı destekliyoruz, arkasındayız. Nazik ve misafirperver karşılamasından dolayı kendisine haseten teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaret iyi dilek temenni ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.