MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'a, eşi Mehmet Kılıç ve MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. 

Yoğun tempo içerisinde, ailesi ve parti teşkilatının hazırladığı doğum günü sürprizi Kılıç’ı çok mutlu etti.

PASTASINI KESTİ

Kurban bayramı sebebiyle evinde ziyaret ettiği İl Başkanı Adnan Doğu, Eşi Demet Doğu ile kendi eşi Mehmet Kılıç tarafından karşısında doğum günü pastasıyla karşılaşan Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sürpriz etkinlikde Kılıç daha sonra doğum günü pastasını kesti.

Bu sürpriz için teşekkür eden Kılıç, "MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu ve kıymetli eşi Sayın Demet Doğu’nun evinde değerli eşim ve teşkilatımız doğum günümü kutladılar. Bu güzel sürprizi düşünen herkese çok teşekkür ediyor, herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.
 

Kılıç'a Ürgüp'te doğum günü sürprizi 

Bayramlaşma proğramı kapsamında MHP Ürgüp İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'a, Ürgüp ilçe başkanı Teyfik Öz ve partililer sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı. Kendisine önce çiçek takdim edildi sonra doğum günü nedeniyle pastası kesildi.

Bu süpriz karşısında oldukça duygulanan Kılıç; "Doğum günüm sebebiyle MHP Ürgüp İlçe Başkanlığımızın sürprizi. İyi ki varsınız. Teşekkür ediyorum" dedi.