MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, 14 Mayıs seçim sürecinde kendilerine destek verenler için teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Doğu yayımladığı mesajında; “6 Nisan 2023 tarihinde hepsi birbirinden değerli Milletvekili Adaylarımızın açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarımızı başlattık. Zaman aralığı çok dar olmasına rağmen şehrin her noktasına ulaştık, hemşehrilerimizle kucaklaştık. Varsa gidemediğimiz, elini sıkamadığımız tüm hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizleri devamlı güler yüzle karşılayan, mahalle sakinlerimize, esnaflarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Esnafımız, vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde bizleri gönüllerine, bağırlarına bastı. 7'den 77'ye aynı olduk. Hepsinden Allah razı olsun. Çok şükür emeğimizin karşılığını, hemşehrilerimizin teveccühü ile Nevşehir'den Vekil çıkararak aldık. Bu süreçte bizlere yürekten, gönülden destek veren, dualarını bizlerden esirgemeyen aziz hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kazanan biz gibi görünse de kazanan Nevşehir oldu. Memlekete hizmet yolunda üstün gayret göstereceğine ve Nevşehir'i hak ettiği yerlere gelmesi noktasında elini hiç düşünmeden taşın altına koyacağına, canı gönülden inandığım Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı tebrik ediyor, kendisine muvaffakiyet diliyorum.

Seçim sürecinde her türlü fedâkarlığı gösteren, dur durak bilmeden, bir an olsun boş durmadan, gece gündüz, hak davamız uğruna çalışan; Milletvekili Adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yağmur, çamur demeden süreci omuz omuza yürüdüğümüz bana yol ve dava arkadaşlığı yapan; İl, İlçe Yönetim Kurulumuza, KAÇEP Birimimize, Ülkü Ocaklarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezimize, bağlı ve yan kuruluşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Partimiz aleyhindeki algı çalışmalarının, düzmece kamuoyu yoklamalarının kadirşinas hemşehrilerimizin nezdinde hiçbir değeri olmadığı görülmüştür. Bu itibarla, seçimin Ülkemize, Milletimize ve ilimiz Nevşehir'e hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.