Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehirli gençlerin gönlünün üç hilalden yana olduğunu söyleyerek MHP’ye yoğun ilgi gösteren Nevşehirli hemşerilerine teşekkür etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine İl Başkanı adnan Doğu, Ükü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve partililerle birlikte devam ediyor.

Kılıç; "Gençlerle konuştuk, dertleştik ve sohbet ettik.“Bizi Filiz Hoca anlar.” dediler

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Kılıç, Nevşehirlilerin gönlünün üç hilalden ve Cumhur ittifakından yana olduğunu vurgulayarak, “Gittiğimiz her yerde bu sevgiyi, bu ilgi ve alakayı açıkça görüyoruz, Nevşehirli hemşerilerimizin duruşu da, kararı da net” dedi.

Kılıç, Cumhur İttifakının Türkiye’nin istiklal ve istikbalinin koruyucusu olduğunu hatırlatarak, “Hemşerilerimiz de bu inanç ve görüşte olduğundan bizi bağrına basıyor, sevgi ve muhabbetini esirgemiyor. İnşallah MHP kadroları bu seçimde de bu sevgi ve muhabbetin karşılığını alacak ve Nevşehir halkına yine aynı aşk ve heyecanla hizmetini sürdürecektir” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, Nevşehir'in tüm ilçe, belde ve köylerini ziyaret eden Filiz Kılıç gördüğü sevgi ve ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.