Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, iftardan sonra da hanelere bizzat çat kapı yaparak çeşitli hediyeler takdim ediyor. 

Nevşehir’de 31 Mart yerel seçimlerinin en güçlü adayları arasında bulunan Adnan Doğu, seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Bu anlamda gündüz vakti vatandaş ile kucaklaşan Doğu ve ekibi, iftardan sonra da sahayı boş bırakmıyor. Özellikle Üniversite bölgesine yoğunlaşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, buralarda öğrencilerin ve vatandaşların sorunlarının dinliyor. 

Kafeler bölgesinde okey oynayan vatandaşların masasına misafir olan, hoş sohbetlerine ortak olan, parkta spor yapan gençleri kucaklayan Doğu, daha sonra evlere çat kapı yaparak hanelerde yaşayan vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim ediyor. 

Hal böyle olunca bir anda Adnan Doğu’yu karşısında gören insanlar, kısa süreli şaşkınlık yaşayarak ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiriyor. Bu durum ise heyete ciddi moral oluyor. 

Bu ve buna benzer ziyaretler seçim gününe kadar edeceğini söyleyen Adnan Doğu, “Şehrimizin insanları gerçekten çok cana yakın insanlar. Gittiğimiz her yerde bizleri geri çevirmeden kapılarının açıyorlar. Hoş sohbetlerine bizleri de ortak ediyorlar. Seçimden sonra göreve geldiğimizde bu güzel insanları asla ve asla mahcup etmeyeceğim. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız.” dedi.