31 Mart yerel seçimlerinin Nevşehir’de ki en güçlü partilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi dur durak bilmiyor. Özellikle seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Ali Akkoç ve yönetimi il sürekli saha çalışmaları yapan Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, geçtiğimiz gün çok ama çok renkli görüntüler verdi. 
Yeni Mahallede bulunan bir oyun alanında ilkokul çağında ki çocuklar ile vakit geçiren Doğu, burada yaklaşık yarım saat sohbet ettikten sonra onlar ile futbol oynadı. 
Hoş vakit geçirmenin ardından çocuklar; “Çok samimi ve sıcakkanlı bir abimiz bizler ile güle oynaya vakit geçirdi. Onu tanıdığımıza çok memnun olduk. Keşke top oynamaya yine gelse. En çok izlere ‘kuzularım, evladım’ demedi hoşumuza gitti. Gittiğimizde Adnan amcamızın sıcakkanlılığını ailelerimize anlatacağız.” dediler. 

“ONLAR BİZİM CANIMIZ”
Adnan Doğu ise açıklamasında; “Çocuklarımızla keyifli vakit geçirdik. Onlar bizim gelecek nesillerimizin parlayan yıldızı. Onlar bizim canımız, onlar bizim kanımız, onlar bu vatanın gelecekte ki mimarlarıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliğimizde gençlerimizin gelişimleri için her imkanı kullanacağız. Sözümüz esnaf sözüdür.” dedi.