31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu şehrin çehresinin değiştirecek güzel projeler ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Doğu bu kez 3 projesini daha kamuoyu ile paylaştı. Bu projelerden ilki “İstihdam Desteği” oldu. “Nevşehir Değiştirecek, Nevşehir değişecek” sloganı ile yapılan yeni istihdam alanları oluşturulacağının sözü veren Adnan Doğu, “İş arayan vatandaşlarımızın iş bulmasını kolaylaştırmak için mesleki eğitimler verilecek. Bunun için ise Usta-Çıkara projesi, İşveren-iş arayan, Girişimcilik Mutfağı, Temas Merkezi, Engelli Kariyer  Masası, Kadın istihdam Koordinasyon Merkezi, İşveren-İş arayan temas merkezi, El Emeği Satış Noktası ve e Mağaza olacak. Bu projenin şehre büyük bir katma değer katacağına inanıyoruz.” Dedi. 

“ÇEVRE İLLER NEVŞEHİR’E ÖZENECEK”
Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında da bilgiler aktaran Adnan Doğu, “Bunun yanı sıra Kentsel Dönüşüm projemizi göreve geldiğimizde hayata geçireceğiz. Bu alanlara ise modern binalar yapıp şehrin dizaynını yeniden kurmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile 6 mahallede yapılacak yıkım ile Nevşehir çarşı merkezi bambaşka bir görünüm ile çevre illeri kendine özendirecek” dedi. 

ENGELLİ BAKIM MERKEZİ ŞART!
Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına Nevşehir’de adımlar atılması gerektiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Engelli bireylerimize bakım veren vatandaşlarımızın bir süre dinlenmesini, engelli bireyimizin de sosyalleşmesini sağlayacağımız merkezi, halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.