MHP Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç yayınladığı mesajıyla önce Nevşehirli vatandaşların Ramazan bayramını kutladı sonrada sürücüleri uyardı!

Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan günlerini geride bırakarak bayrama ulaşmış bulunuyoruz. Ramazan Bayramı milli ve manevi hayatımızın güzide bir dönemi, gönüllerin birleştiği, yüreklerin bütünleştiği, özlemlerin vuslatla nihayete erdiği kucaklaşma devridir. Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Kıymetli hemşerilerimizden dileğim, muhabbet ve hürmetle bayramlaşırken, gönüller alınmalı, dargınlıklar sonlanmalı, küslükler, kırgınlıklar tamir ve telafi edilmelidir. Unutulmasın ki; Bayramımız birdir, bayrağımız birdir, kıblemiz birdir, devletimiz ve milletimiz birdir. Bu vesileyle kıymetli hemşerilerimin ve Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum.”

“ TRAFİK KURALLARINA UYALIM”

Bayram tatili münasebetiyle yollara düşen vatandaşları da trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran Kılıç, açıklamasını şu cümlelerle sonlandırdı; “Bayram tatili münasebetiyle yola çıkacak vatandaşlarımızın da kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum. Değerli hemşerilerimin ve büyük Türk Milleti’nin, mübarek Ramazan Bayramı’nı muhabbetle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.Her günümüz bayram olsun.”