MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve MHP Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Etkinliğe MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Merkez İlçe Başkanı Bayazıt Deniz, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile yerel basın kuruluşlarının çalışanları katılım sağladı.

Gazetecilerin gününü kutlayan İl Başkanı Adnan Doğu, “Basın hem siyasette hem ülke gündeminde ya da geleceğimizle alakalı çok önemli bir yer teşkil etmekte. Objektif, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın; toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır.

Nevşehir basınında bu zamana kadar bize gösterdiğiniz ilgi ve iyi niyet için çok teşekkür ediyoruz. Biz gazetecilerimizin ne kadar zor şartlarda mücadele ettiğini çok iyi biliyoruz. Her daim gazeteci kardeşlerimizle olan gönül birlikteliğimiz ve istişarelerimiz sürüyor. Yerel basın şehrin sorunlarına, dinamiklerine hakim, gelişmiş bir basına sahibiz ve Nevşehir’de siyaset yapan biri olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Ben bu vesile ile görevinizde başarılarınızın devamını diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullandı.