Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve parti yöneticileri Nevşehir'in en çok takip edilen haberi sitesi FİB Haber.com Bürosu'nu ziyaret ederek, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal bir süre görüştüler.

Ziyaretinde yerel medyanın demokrasinin olmazsa olmazları arasında yer aldığına vurgu yapan MHP İl Başkanı Adnan Doğu,  www.fibhaber.com bu görevi Nevşehir'de layığıyla yerine getiriyor. Bu anlamda yapmış olduğunuz ilkeli yayıncılıktan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum. Gazeteler toplumun vicdanıdır, bu vicdanı yansıttığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Doğu: "Sahadayız halkımızın yanındayız..."

Genel Seçimlere Cumhur İttifakı olarak hazır olduklarını söyleyen MHP İl Başkanı Doğu, “Bütün mukaddesatımız adına insanlarımıza ulaşmak zorundayız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah'ın izniyle Gönül kapılarını tebessümle açacak, 2023 seçimlerinde bütün milletimizi kucaklayarak zafer kazanacağız. Zaferin en önemli şehri de Nevşehir olacak. Seçim sathında teşkilatlarımızla, gönül insanlarıyla ve binlerce Türk Milliyetçisiyle Nevşehir’i baştanbaşa kuşatacağız. Hem parti olarak hem de Cumhur İttifakı olarak seçimlere hazırız” dedi. 

Seçimlere hazırız

MHP Nevşehir İl teşkilatı olarak Nevşehir halkının her zaman hizmetinde olduklarını belirten Başkan Doğu, İl ekibimiz, Merkez İlçemiz, ilçe başkanlarımızla çalışıyoruz ve sorunları çözmek için gayret sarfediyoruz. İnşallah ülkemizi daha güzel günler bekliyor. MHP Nevşehir il teşkilatı olarak kapımızda, telefonlarımızda 24 saat açık. Vatandaşlarımızın sorununu çözmek bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal da ziyaretlerinden dolayı MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve parti yöneticilerine teşekkür etti. 

Karşılıklı sohbetlerin ardından sona eren ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.