Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kaymaklı seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı adeta mitinge dönüştü. Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Kaymaklı Seçim İrtibat Bürosu, görkemli bir törenle açıldı. Açılış, il ve ilçe teşkilatlarının yanında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Okunan İstiklal Marşı’nın ardından büronun açılış kurdelesi kesildi. Yoğun katılım nedeniyle açılış adeta mitinge dönüştü.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, teşkilat üyeleri ve birçok partili katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Arkanda dağ gibi MHP var Kaymaklı. MHP seninle Kaymaklı. Bugün Kaymaklı yürüdü herkes izledi. Kaymaklı MHP’nin vizyon belediyeciliğini çok beğendi. Hep destek tam destek dedi. Kaymaklı 31 Mart’ta da bir daha MHP diyecek. MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Başkanımız Harun Çekiç ile birlikte Kaymaklı için canla başla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Kaymaklı bizden razı bizde Kaymaklı’dan razıyız. Var ol Kaymaklı’m" dedi.

MHP Kaymaklı Belediye Başkan adayı ve 1 dönemdir belediye başkanlığı yapan Harun Çekiç, konuşmasında yapılan tüm hizmetlerdeki hedefin Kaymaklı'nın huzur ve mutluluğu olduğunu söyleyerek, “İlk gün söylediğimiz gibi, çalışmalarımızda daima şeffaf, dürüst, tarafsız ve insan odaklı yönetim anlayışıyla bugünlere geldik. İnşallah yine sizlerin desteğiyle dik duruşumuzu ve samimiyetimizi koruyarak hizmetimize devam edeceğiz. El ele vererek kasabamızın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasını sağlamak içinde büyük gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu

Çekiç, Seçim ofisi açılışımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah bu kutlu yolda hepimize yardımcı olsun. Dostça kardeşçe birlik beraberlik içinde yine yeniden KAYMAKLI" dedi.