TBMM Başkanlık Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak'ın katılımlarıyla Mardin'de AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Tarihin hoşgörü ile bezendiği şehir Mardin’de Teşkilat Başkanlığımız adına; AK Parti Mardin İl Başkanlığımızda, İlçe Başkanları Toplantımızda; Artuklu ve Midyat incelemelerimizde de gördük ki Mardin 14 Mayıs destanına hazır…" dedi.

Mardin'de partilerle buluşan Milletvekili Açıkgöz; ''Yönümüzü sadece Hakk'a, hakikate yönelterek 14 Mayıs'ta yeni bir milli irade destanını inşallah beraber yazacağız'' dedi.

Ülkenin 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin atmosferine girdiğini belirten Açıkgöz, ''Sandığın önümüze gelmesine iki hafta gibi bir zaman kaldı. Seçimler yaklaştıkça birileri yine ikbal derdine düştü. Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladı. Terör örgütünün uzantılarıyla işbirliğinden, yürütülen pazarlıklara kadar her türlü yolu deniyorlar. Bizimle eser ve hizmet siyasetinde yarışmak yerine abuk sabuk vaatlerle günü kurtarmaya çalışıyorlar. Bunların millete umut olacak hiçbir projeleri yok. Mazilerinde ülkeye kazandırdıkları hiçbir yatırımları yok. Göğüslerini gererek örnek gösterebilecekleri hiçbir eserleri yok. Ülkenin ve milletin geleceğine dair hiçbir ufukları, hiçbir hayalleri yok. Gençlerimize umut aşılayacak emek ürünü hiçbir vizyonları yok. Türkiye'ye yönelik güvenlik tehditlerini görecek,  yerli ve milli çözüm üretecek bakış açıları yok" diye konuştu.