Nevşehir Merkez İlçeye bağlı Özyayla Ortaokulunu ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yapımı tamamlanan bahçe asfaltını yerinde inceleyip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

"Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız" diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, onların sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de açıklamasında; "Nevşehir Merkez İlçeye bağlı Özyayla Ortaokulumuzu hazirunumuzla ziyaret ederek daha önce sözünü verdiğimiz, yapımı tamamlanan bahçe asfaltının da hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. ‪“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın fiziki, ilmi, kaliteli eğitimi için çalışıyoruz. #SevdamızNevşehir ve aziz hemşerilerimiz için her alanda 7/24 çalışmaya, mesai mefhumu gözetmeden hizmet etmeye devam.” dedi...

Milletvekili Açıkgöz daha sonra Nevşehir merkezde bulunan ve bahçesi İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfalt kaplanan 75. Yıl İlkokulunu ziyaret etti. Ziyaret ve incelemelerin ardından Okul Müdürü Suat Uçar'dan başka bir taleplerinin olup olmadığını soran Açıkgöz; "75. Yıl İlkokulumuzu hazirunumuzla ziyaret ederek yapımı-onarımı tamamlanan birimleri yerinde inceledik.‬ ‪Öğrencilerimizle, eli öpülesi öğretmenlerimizle, velilerimizle hasbihal ederek; herkese çalışmalarında başarılar diledik. Sevdamız Nevşehir" dedi.

Milletvekili Açıkgöz’ün okul ziyaretleri sırasında kendisine İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eşlik etti.