AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yaptığı ziyarette hastalar ve refakatçilerle yakından ilgilendi.

Bayram ziyaretleri kapsamında devlet hastanesine misafir olan milletvekili Açıkgöz, bayramın ilk günü hastaları ziyaret etmeyi unutmadı.

Bayram sevincini yaşayamayan hastalarla sohbet edip moral veren Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hastalarla neşeli saatler geçirdi.

Vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için AK Parti’nin ciddi bir şekilde çalıştığını belirten Açıkgöz, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaptı.

Hastalar ise Milletvekili Açıkgöz'ün bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Açıkgöz'e bol bol dua ettiler. Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hasta ve hasta yakınlarıyla ilgilendikten sonra sağlık çalışanlarıyla da ilgilendi.

Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak iş hayatlarında başarılar diledi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Devlet hastanemizde tedavi gören hemşerilerimizi bayramda yalnız bırakmak istemedik. "Hastalarımıza ve yakınlarına Allah'tan acil şifalar diliyorum. Fedakarca emek veren, gece gündüz, bayram-mesai kavramı gütmeden sağlık hizmeti sağlayan hastane çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Açıkgöz'e Hastane ziyaretine AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, İl Yönetim Kurulu üyesi Necdet Civelek eşlik etti.