AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adayı ve Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Karaaslan FİB Haber merkezimizi ziyaret etti.

7 Haziran Genel seçimlerinde memleketi Nevşehir'e birikim tecrübe ve gençlik sinerjisiyle hizmet etmek için Aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Karaaslan, bu görev kendisine tevdi edilirde Nevşehir halkımız teveccüh gösterirlerse Yeni Türkiye yolunda Yeni Nevşehir'i 2023 e hep beraber hazırlıyacaklarını ifade etti.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatınında başarılı olmasını dileyen Karaaslan, FİB Haber'in yeni başarılara imza atmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı da, misafirlerine teşekkür ederek, FİB Haber’in doğruluktan şaşmayan yayıncılık ilkesini devam ettireceğini aktardı.  Çapacı Mehmet Karaaslan'a çıktığı bu yolda başarılar dileğinde bulundu.

Ziyarete,Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mehmet Karaaslan'ın eşi  Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fizik Tedavi Uzmanı Uzm.Dr. Gülşah Karaaslan da hazır bulundu.