CHP Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Faruk Sarıaslan ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Nevşehir için yapılacak çalışmalar hakkında Borsa Başkanı Salaş ve Meclis Başkanı Havalı'yı bilgilendiren Sarıaslan, Nevşehir'in sorunları ile ilgilenmek için tüm mücadeleyi verdiklerinin altını çizerek “Nevşehir ve ilçelerimiz için sözler verdik, bunları yerine getirecek, şehrimizi çok güzel günlere kavuşturacağız, tüm şehirlerin sorunlarını çözen asli temsilcileri seçilmiş Milletvekilleridir. Bir Milletvekili ve adayı olarak bir önceki dönemde de olduğu gibi şehrimin tüm sorunları ile ilgilenerek Millet Meclisinde bu sorunları dile getirecek, her zaman ulaşılabilir olacağım” diye konuştu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ın yanısıra Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim ve Meclis Üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Milletvekili adayı Av. Faruk Sarıaslan'ı Nevşehir Ticaret Borsasında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan İbrahim Salaş şöyle konuştu:

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Nevşehir ve ilçelerinde seçim çalışmaları yürüten heyeti ağırlayan Salaş, “Ülkemizde gerçekleştirilecek genel seçimlerde şehrimizi temsil eden tüm adaylarımıza ve tüm partilere kapımız açıktır, şehrimizi ve milletimizi temsil etmeye aday olan milletvekili adaylarına başarılar diliyorum, Nevşehir Kapadokya’nın incisidir, Nevşehir'i temsil etmek ayrıca Kapadokyamızı da temsil etmektir. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

NEVŞEHİR HAKKINI ALACAK

CHP Nevşehir Milletvekili 1. Sıra adayı Av. Faruk Sarıaslan’da; "Nevşehir Ticaret Borsası’nı İl Yöneticimiz Sayın Yaşar Aydoğan, Partimizin Üyeleri Sayın Erdal Gülen ve Yusuf Ferveren ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperver Başkanımız Sayın İbrahim Salaş’a, yönetim kurulu üyelerine ve emekçi çalışanlarına kendisine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum" dedi.

14 Mayıs Genel seçimleri öncesinde CHP Nevşehir Milletvekili listesinin zirvesinde yer alan Av. Faruk Sarıaslan, ‘Türkiye'nin merkezinde Anadolu’nun batıya uzanan yolu üzerinde gelişimini hızla sürdüren bir il olma özelliğine sahip olan, ancak arzu edilen yatırımı alamayan Nevşehir’imizin tarım, sanayi ve turizmde makro ölçekte büyümesi için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.