31 Mart seçim çalışmaları için Özkonak, Kalaba ve Kozaklı'da seçim çalışmaları yapan AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan gece gündüz demeden çalışarak yoluna devam ediyor.

Gittiği belde ve ilçelerde coşkuyla karşılanan Milletvekili Çalışkan sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile seçim sürecinde ne kadar iddialı olduklarını gözler önüne serdi.

'Bu izleyeceğiniz bir 'seçim çalışması' değil, bir yaşam tarzı, bir tür tutku!

Memleketine sevdalı bir adamın bir günü...' diyerek paylaşım yapan AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan Kozaklı'dan söz alarak gününü tamamladı.

Nevşehir Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde iddialı olduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, "31 Mart seçimleri çok önemli. 4,5 yıl boyunca kesintisiz, kılçıksız hizmet edebileceğimiz bir süreç elimizde olacak. Bu verilerle terör örgütlerine, uluslararası güçlere, Tayyip Erdoğan'sız ve AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenlere karşı bütün gençliğimiz göğsünü siper edecek ve Allah nasip ederse 31 Mart'ta bir kez daha Nevşehir ve Türkiye'de tarih, destan yazacak" dedi.