Nevşehir'e yapılacak hizmetler için Ankara'da yoğun mesai harcayan MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile bir araya gelerek, devam eden ve yapılacak yatırımları görüştü. 

Kılıç, Nevşehir için destek sözü aldı

İki ayrı Bakanlıkla ilgili görüşmelere ilişkin açıklamada bulunan MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın’ı TBMM’de ziyaret ederek çalışma hayatı ve güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bakanlığımızın ve bağlı kuruluşların Nevşehir’imizde yürütülen faaliyetleri hakkındaki görüşlerimizi kendilerine ilettik. İlgileri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Milletvekili Kılıç; "TBMM Genel Kurulu çalışmaları sırasında Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ı ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza Nevşehir’imizdeki ticaret dünyasının beklentilerini ileterek, Nevşehir’imize verdikleri destekler için teşekkür ederek, görevlerinde kolaylıklar diledik. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.