MHP Nevşehir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberindeki heyet ile birlikte Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasını ziyaret etti. Tatlarin'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç'a kasabada yoğun ilgi gösterildi.

Renkli diyalogların da yaşandığı ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Kılıç; "Tatlarin’deyiz. MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, MHP Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Ercan, Tatlarin Belediye Başkanımız Sayın Ercan Selvi ve heyetimizle birlikte vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geldik." dedi. 

İlk olarak Tatlarin MHP belde binasının açılışını gerçekleştiren Kılıç; "Heyetimizle birlikte MHP Tatlarin Belde Teşkilatımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. Yüce Allah hayırlı ve mübarek eylesin." dedi.

Ardından kasabada yeni yapılan spor tesisinin açılışını gerçekleştiren Kılıç; " Tatlarin’de gençlerimiz için yapılan Basketbol ve Voleybol sahamızın açılışını gerçekleştirdik. Çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun." dedi.

Son olarak kasabada bayanlarla biraraya gelen Kılıç; "Nevşehir’imizin tatlı beldesi Tatlarin’de kadınlarımızla bir araya geldik. Cümle geçmişlerimizin ruhlarına dualar okuduk. Yüce Allah dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin." dedi.

Kılıç; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, MHP Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Ercan, Tatlarin Belediye Başkanımız Sayın Ercan Selvi ve heyetimizle birlikte Tatlarin’e hayırseverlerimizin sayesinde yaptırılan Mescidimizin açılışını gerçekleştirdik. Edilen dualar makbul, kılınan namazlar kabul olsun inşallah." dedi.

"Acıgöl Sanayii Esnafı Acıgöl’ümüzde Sanayii esnafımızla sohbet ettik, soba başında çaylarını içtik."

Milletvekili Kılıç, Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasına çıkarma yaptıktan sonra Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Harun Çekiç ile görüştü. 

Kılıç; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu ve heyetimiz ile birlikte Kaymaklı Belediye Başkanımız Sayın Harun Çekiç’i ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi aldık." dedi.

Editör: Fikret Capacı