Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Sulusaray Belediye Başkanı Fatih Kalkan MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Çalış Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Sulusaray Belediye Başkanımız Fatih Kalkan’ı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Çalış’ımız ve Sulusaray’ımızla ilgili gerçekleştireceğimiz faaliyet ve hizmetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Çalış’ımız ve Sulusaray’ımız için canla başla diyerek çıktığımız bu yolda çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir." dedi.

Ziyarete ilişkin Sulusaray Belediye Başkanı Fatih Kalkan'da; "MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç hanımefendiyi, Gazi Meclisimizde makamında ziyaret ettik. Güzel kasabamız Sulusaray için gerçekleştireceğimiz faaliyetler ve hizmetler hakkında istişarede bulunduk. Sayın vekilimize destekleri için minnettarız. Kendilerine teşekkür ediyorum " ifadelerinde bulundu.

Editör: Fikret Capacı