AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, vekalet kurbanını Gazze’de dağıtılmak üzere Kızılay'a verdi. Bağışı Nevşehir Kızılay İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek teslim aldı. İl Merkez Başkanı Ercan Civelek ihtiyaç sahipleri adına önemli bağışlarından dolayı Milletvekili Süleyman Özgün'e teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Kızılay İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek Filistin’deki masum ve mağdur Gazze halkıyla kurbanını paylaştığı için, Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün’e teşekkürlerini ileterek, Türk Kızılay olarak Et ve Süt Kurumu’na kestirmiş olduğumuz vekâlet kurbanlarını konserve kavurma yaparak iyilik gemilerimizle Mısır’a oradan da tırlarla Filistin Kızılayı’na teslim ediyoruz. konserve olduğu için herhangi bir bozulma riski yolda beklemeye karşı olmadığı için bir yıl boyunca bu sevkiyatlarımız Gazze’ye  devam edecektir" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Kızılay'ın kurban bağış kampanyasına destek vermek için Türk Kızılay'ı Nevşehir şubesini ziyaret ettik.
 Türk Kızılay'ı vekaletle Kurban Bağışı ile yurtiçinde ve yurtdışında binlerce ihtiyaç sahibine bağışlarımızı ulaştırmaktadır." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL