Master Eğitim Kurumu Kurucusu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI, 3 Mart 2024'te yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na girecek olan 12. sınıf ve mezun  öğrencilerimize başarılar diledi.

MEHMET ERAVCI  yaptığı açıklamada, “Master Eğitim Kurumu  olarak haziran ayından itibaren etütler, direnç dersleri, konu tekrarları, bire bir soru çözümleri, koçluk sistemi, yoğun deneme sınavı programları ve psikolojik destek  ile öğrencilerimizi MSÜ Sınavı’na hazırladık. Öğrencilerimizin bu sınavda üstün başarı göstereceklerine inancımız tamdır.

Eğitimin Şampiyonlar Ligi”  Master Eğitim Kurumu,  eğitime getirdiği farklı bakış açısıyla Türkiye’nin en başarılı  eğitim kurumu  olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 3 Mart 2024 Pazar günü yapılacak MSÜ Sınavı, hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi olacaktır.” dedi.

2-3 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Master Eğitim Kurumu bursluluk sınavının hafta sonu yapılacağını belirten Mehmet ERAVCI,  sınava katılacak olan öğrencilere de başarı dileyerek Nevşehir’in en kaliteli öğrencilerini, en kaliteli öğretmenleriyle buluşturarak ciddi, disiplinli ve istikrarlı eğitim planlaması ile mükemmel bir öğrenme ortamı oluşturacağız, dedi.

Mehmet ERAVCI,   Master Eğitim Kurumu ailesi olarak öğrencilerimize, onların yetişmesinde çok büyük emek sarf eden fedakâr öğretmenlerimize ve bu süreçte   öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen  velilerimize teşekkür ediyor, hafta sonu yapılacak olan MSÜ  Sınavı’nda ülkemizin geleceği olan  tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Master Eğitim Kurumu

 “Eğitimin Şampiyonlar Ligi”