Nevşehir'de yaklaşık 2 aydır haber alınamayan 50 yaşındaki Abdullah Kestiren'i bulmak için arama çalışmaları devam ediyor.

 Nevşehirli kayıp Abdullah Kestiren Müge Anlı'ya konu oldu

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Nevşehir'de kaybolan Abdullah Kestiren konusu işlendi. 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından şuana kadar 19 kişinin ifadesi alınan 50 yaşındaki kayıp Abdullah Kestiren'den 2 aydır haber yok.

Müge Anlı, Nevşehirli kayıp Abdullah Kestiren dosyasını açtı...

Kardeşinin hayatından endişe eden ablası Yurdagül Hanım, Abdullah Kestiren'in bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramının canlı yayın konuğu olan Yurdagül hanım, "kardeşimin kimliği, cüzdanı ve telefonu ev arkadaşındaymış. Kardeşimin kaybını onlar fark etmişler... "

Eşinden ayrı tek başına yaşadığı öğrenilen 2 çocuk babası Abdullah Kestiren'in ablası Yurdagül Hanım, kardeşinin kaybı ile alakalı olarak Duran Ö.'den şüpheleniyor. Duran Ö., daha önce programda şüpheli bir şekilde kaybolması işlenen Lütfiye Gündüz'ün eşi!

Abdullah Kestiren, Nerede? |

Nevşehir'de yaşayan Abdullah Kestiren, Nerede?, 10 Ocak 2024'ten beri kayıp olarak aranıyor.

Bu konuda bilgi sahibi olanların 0535 663 52 52 - 0212 354 43 25 - 0212 639 42 63 numaralı telefondan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına veya 112 ACİL POLİS HATTI'na veya en yakın Polis birimine haber vermeleri rica olunur.

Zez