Müjde!! Haydi Çocuklar Camiye kayıtları başladı! Çocukların heyecanla beklediği yarışma başlıyor.

Çocuklara namaz kılmanın sevgisini kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma, eğitim öğretim yılının ilk ara tatili ile birlikte başlıyor.

22 Ocak 2024 pazartesi günü Sabah Namazıyla başlayacak olan yarışma, 31 Ocak 2024 çarşamba günü Yatsı Namazıyla tamamlanacak.  

Her yıl büyük bir ilgi gören ve 10 gün süreyle gerçekleştirilecek ödüllü yarışmanın başvuruları ise 23 Ocak 2024 Salı gecesine kadar haydicocuklarcamiye.com web sayfasından yapılabilecek.

Cemaatle namaz daha fazla kazandırıyor

Yarışmaya katılan çocuklar namaz vaktinde 81 ildeki tüm camilerde cemaatle veya herhangi bir yerde namaz kılarak puan kazanacaklar. Camide cemaatle kılınan namazlara ek olarak artı puan verilecek. Kılınan namazları çocuklar ya da ebeveynleri otomasyon sistemi üzerinden işaretleyecek.

Mekân sınırlaması olmayan yarışmada başarılı olmak için, 10 gün boyunca namazların vakti içerisinde eda edilmesi yeterli olacak.

"Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al!"

“Haydi Çocuklar Camiye” projesi, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Sabah Namazı ile başlayıp, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Yatsı Namazı ile sona erecektir.

Toplamda 10 gün sürecek projede, çocuklar her namaz vaktinde namaz kılarak puan kazanabilecektir. Proje sonunda en çok puan kazananlar arasından kura ile yapılacak çekilişle sürpriz hediyeler verilecektir.

Bu örnek uygulamaya tüm veliler çocuklarını teşvik etmeli...

Yarıyıl tatilinde çocukların camide cemaatle namaz kılmasını teşvik eden güzel bir uygulama. Çocuklarınız için şimdiden siteye kayıtlarını yaptırabilirsiniz. 

Editör: Fikret Capacı