AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Murat Akbudak, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılından itibaren gençlik kollarında siyasi hayatına başlayan başkan yardımcılığı ve teşkilat başkanlığı görevlerinde bulunan Murat Akbudak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde milletvekilliği resmi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, aday adaylığı dosyasını aldığı Murat Akbudak'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Resmi Aday adaylığı sonrasında açıklamada bulunan Murat Akbudak, yaptığı açıklamada, “1975 yılında Nevşehir ilinde doğdum, evli ve 3 çocuk babasıyım. 1989 yılında faaliyete başlayan kendi iş yerimiz olan sürücü kursumuzda idareci ve işveren olarak çalışmaktayım. Partimiz AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar sadece ilimizde değil tüm ülkede birbirinden değerli emeğini asla esirgemeyen ve bu hizmetlerinden dolayı gurur duyduğumuz gizli kahramanlar ve kardeşlerimiz oldu. Bundan sonra da olacağı kanaatindeyim. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ülke genelinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde havasını teneffüs ettiğim, ekmeğini yediğim ilimiz Nevşehir için AK Parti’den aday adayı odum. Bu davada aday adayı olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ederim.” diye konuştu. 

Türkiye Yüzyılı inşasında bu seçimlerin önceki seçimlerden daha önemli olduğuna dikkati çeken Akbudak, “Her zaman hayır dilemek hayra götürür. Ben de bu seçimlerin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Murat AKBUDAK KİMDİR?

AK Partinin kurulduğu 2001 yılından itibaren Gençlik Kollarında Siyasi hayatına başlayan Başkan Yardımcıliği ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde çalışan Murat AKBUDAK 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimde milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.  

Nevşehir AK Partiye saat 15.30 sularında gelerek İl Başkanı Sayın Ali Kemikkıran’a 28. dönem AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı başvuru evraklarını teslim etti.

Akbudak “ 1975 yılında Nevşehir ilinde doğdum, Evli ve 3 çocuk babasıyım. 1989 yılında faaliyete başlayan kendi iş yerimiz olan Sürücü Kursumuzda İdareci ve işveren olarak çalışmaktayım. Partimiz AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar sadece ilimizde değil tüm ülkede birbirinden değerli emeğini asla esirgemeyen ve bu hizmetlerinden dolayı gurur duyduğumuz gizli kahramanlar ve kardeşlerimiz oldu, bundan sonrada olacağı kanaatindeyim. Huzurunuzda emekleri için teşekkür ediyorum. Ülke genelinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde havasını teneffüs ettiğim, ekmeğini yediğim ilimiz Nevşehir için AK Parti ‘den aday adayı odum. Bu davada Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma a hayırlı olmasını temenni ederim. 

Türkiye Yüzyılı inşasında bu seçimlerin önceki seçimlerden de daha daha önemli olduğunu ayrıca vurgulamak isterim. Her zaman Hayır dilemek hayra götürüz,  bizde bu seçimlerin Ülkemize, milletimiz, Şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.