Nevşehir’in sevilen iş insanlarından Mustafa Çiçekli, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde AK Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Nevşehir’in tanınan ve yiyecek-içecek sektörü başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren genç iş insanı Mustafa Çiçekli, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesinde AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ve hayırsever kişiliği ile tanınan başarılı iş insanı Mustafa Çiçekli, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret ederek başvuru dosyasını teslim etti.

“Nevşehir Yüzyılı” sloganı ile yola çıkan Çiçekli, “Bacasız fabrikadan farkı olmayan eşsiz Kapadokya’mızda her ne kadar organize sanayilerin gelişmekte olması göz doldursa da asrın felaketi ile üzülerek gördük ki deprem geçmişi olmayan ilimiz gibi Anadolu şehirlerine üretimi yaymanın vakti gelmiştir.” dedi.

“NEVŞEHİR YÜZYILI OLACAK”

Nevşehir’in her açıdan lojistik imkanları üst seviyede bir il olduğunu kaydeden Çiçekli, “Soğuk hava depoları, tarım alanları, organize sanayileri ve turizm sektörüyle birlikte lojistik imkanları en gelişmiş illerinden olan Nevşehir’imiz bu misyona hazırdır. Nevşehir ve ülkemizin önde gelen İstihdam sağlayıcıları ile bu şehri hak ettiği yere getirmek için Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, devlet ile hemşerilerimizin gönüllerinin bağının güçlendirilmesi çok önemlidir. Yeni yüzyılın Nevşehir için de yeni ve parlak bir 100 yılın başlangıcı olması adına bu kutlu yolda beraber yürümeye talibiz.” diye konuştu.

detail-photo-fancybox-1