31 Mart Yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Belediye Başkanı seçilen Süleyman Özçelik, Nar kasabasının gelişim serüvenine katkı sağlayacak projelerle çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında kasaba genelindeki parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda çim biçme, temizlik ve bakım-onarım çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte start veren Nar Belediyesinde Dere Islahı çalışmaları da olanca hızla sürüyor.

Dere Islahı Çalışmamız Kaldığı Yerden Devam ediyor

Daha temiz ve daha yeşil ve yaşanabilir "Nar" için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; "DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Genç ve Sarıyaprak derelerinin taşkınlardan,yerleşim merkezinin ve bahçelerin korunması amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları projelerin de hayata geçirilmesi konusunda Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Ebubekir GİZLİGİDER,AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali KEMİKKIRAN Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Süleyman ÖZGÜN ve Sayın Emre ÇALIŞKAN’ ın katkılarıyla yapılan “DERE ISLAHI”projemiz kaldığı yerden devam ediyor…. .Ayrıca Orhan Gazi Caddemizi yeşillendiriyoruz…Narımız güzelleşmeye devam ediyor.Ekiplerimiz hız kesmeden sahalarda…" dedi.