Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), Endüstriyel Puzzle Seminerini 25.04.2023’de Derneğin eğitim salonunda Yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi.

NESİAD Eğitim salonunda gerçekleşen program da Eğitmen Murat Güney, Eğitimleri üyelerin aktif katılımı ile gerçekleştirdi. Her üye için endüstri alanında kullanılan kelimeler hazırlanarak çekiliş yaptı ve o konu hakkında bildiklerini katılımcılar ile paylaştı.  Bilinen ve bilinmeyen tanımlar ise açıklanarak endüstriyel terimler ile ilgili eksikleri katılımcılara bildirdi.
NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Üyelerimizin kendilerini her alanda geliştirmesi ve yeni terimler öğrenmesi için hazırlamış olduğumuz bu programın iş hayatımıza etki sağlayacağını üyelerimizin iş yerlerin üretimde QCD, ERP pazarlama da CRM, B2B,  finansta Kar Oranı, Kar Marjı ve Stok ve Depolama gibi konularda bilgi dağarcığını geliştirmek ve daha sonrasında bu konular üzerinde eğitimler aldırmak, üyelerimizin şirketlerinin ve kendilerinin gelişmesinde önemli rol acağı inancındayım dedi.
Üye üretici firmaların kurumsal yapılarının güçlendirilmesine yönelik faaliyetlerin ve üretim tekniklerinin farkındalığını oluşturmak için düzenlenen eğitim, katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.