NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz Turizm haftası dolasıyla kutlama mesajı yayınladı.
Yavuz Yayınladığı mesajda,  “Değerli NESİAD Üyeleri ve Turizm Endüstrisi Paydaşları,
Her yıl ülkemiz genelinde 15-22 Nisan tarihleri arası turizm haftası olarak kutlanmakta, bu özel dönemde toplumda turizmin önemine dikkat çekmek ve halkın turizm faaliyetlerine katılımını teşvik etmek amaçlanmaktadır.
Ülkemiz, eşsiz tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın sayılı turizm cennetleri arasında yer alıyor. NESIAD olarak, turizmin çeşitli alanlarında sağladığı fırsatlar ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışıyoruz.
Hızla gelişen ve değişen turizm sektörüne ayak uydurarak, şehrimizin turizmde hak ettiği yeri alması için çeşitli turizm türlerini destekliyoruz. Kapadokya'yı tarih, kültür, inanç, gastronomi, doğa, iş, kongre ve fuar turizmi gibi alternatif turizm çeşitleriyle ön plana çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu özel haftada, uluslararası turizm alanında elde ettiğimiz başarıların güçlendirilmesine ve şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Tüm turizm sektörü çalışanlarının Turizm Haftası'nı kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla,” sözlerine yer verdi.