NESİAD üye ilişkileri kapsamında dernek üyelerinin katılımıyla doğa yürüyüşü programının 2.sini düzenledi. Kapadokya'nın eşsiz vadilerinde stres atan NESİAD'lı iş insanları geleceğe daha güçlü adımlarla ilerliyor.

NESİAD yoluna emin adım yürüyor ...

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, etkinlik öncesinde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin hem üyelerimizin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğine katkı sağladığını vurguladı.

Etkinlik, doğayla iç içe keyifli anlara sahne olurken, NESİAD üyeleri hem spor yapmanın hem de birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin coşkusunu yaşadı.

Doğa yürüyüşünde birlik ve beraberlik mesajları verildi

Hem spor hem sağlık hem de birliktelik adına İnsanın vücut ve ruh sağlığı üzerinde çok olumlu etkileri olduğu uzmanlarca kanıtlanan doğa sporu çerçevesinde sabahın erken saatlerinde başlayarak Kapadokya'nın farklı mekânlarına yürüyüş düzenleyen Nevşehirli sanayici ve iş insanları derneği NESİAD sosyal farkındalık kapsamında halkımıza da örnek oluyor. Bu örnek aktive ile hem yoğun iş programından stresten uzaklaşıyorlar hem de ter temiz memleket havası ile ciğerlerini bayram ettiriyorlar.

Şehrin özellikle en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde, Nevşehir'in geleceğe güvenle bakmasını sağlayan, bir şehrin umudu yatırımcı iş insanlarımızın birlik ve beraberlik adına gösterdikleri bu güzel tablonun Nevşehir de herkese örnek olmasını diliyoruz.

Eğer bir dahaki rotanızı bize de söylerseniz bizde aranıza katılmak isteriz…

Editör: İbrahim UYSAL