Nevşehir'in sevilen saygın esnaflarından Ali Arıkan, 31 Mart yerel seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesine Muhtar adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

15 Temmuz  mahallesi muhtar adayı Ali Arıkan'ın işte azaları:

1.  Ali Akarsu 
2. Hüseyin Güven
3. Halim Akbalık 
4. Gökay Yüzer
5. Eşref Sayın 
6. Harun Çiçekli 
7. Salih Tiftik 
8. Yavuz İnce

"Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim"

15 Temmuz Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Ali Arıkan açıklamasında, "15 Temmuz Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Ali Arıkan adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. 'Ali Arıkan tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Ali Arıkan, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. 15 Temmuz Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. 15 Temmuz Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

15 Temmuz Mahallesi Muhtar Adayı

ALİ ARIKAN

  "Arıkan Manav Market"

GSM: 0 542 633 12 60

ALİ ARIKAN KİMDİR?

ÖZGEÇMİŞ...

1982 Nevşehir doğumlu, İlk ve ortaöğrenimini Nevşehir'de tamamladı. Yüksek öğrenimine Erzurum Atatürk Üniversitesinde başladı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

2002 yılından bu zamana pazarcılık mesleği ile meşgul oldu. 2006 yılından bu zamana 15 Temmuz Mahallesinde ikamet etmektedir. 2007 yılında Arıkan Manav Market işletmesini kurucularındandır.

2014 yılından bu zamana Arıkan Manav Market LTD. ŞTİ'nde yönetici pozisyonunda çalışmalarına devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ayrıca mahallemiz için en iyi hizmeti sağlayabileceğime güveniyorum. Sizlerinde desteği ile mahallemizi birlikte güzelleştireceğiz.

2024 YEREL SEÇİM ALİ ARIKAN 15 TEMMUZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI