Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye seferber olurken Nevşehir Adliyesi'nde de depremzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanan 2 kamyon yardım malzemeleri Adıyaman'a hareket etti.

Nevşehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Barış DURGUN’un bizzat organize ederek, Nevşehir Hâkim, Cumhuriyet Savcıları ile yargı çalışanlarının destek ve katkıları ile gıda, temizlik, ilaç, odun ve kömür gibi ihtiyaçlar 2 adet kamyona yüklenerek Barış DURGUN ve 7 kişilik ekiple birlikte Adıyaman’daki depremzedelere dağıtım yapmak ve ekipteki aşçılarla sıcak yemek dağıtımı için yola çıktılar.

Nevşehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Barış DURGUN yaptığı açıklamada “Nevşehir Adliyesi olarak temin etmiş olduğumuz yardımları Adıyaman’da ki depremzedelere ulaştırmak amacıyla yola çıkıyoruz. Görevlendirdiğimiz aşçımız ve bölgedeki 3 adet aşçılarla 7 kişilik ekibimizle birlikte yemek yapmak suretiyle depremzedelere dağıtım yapacağız. Bu yardım konusunda tüm Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarımız ile yargı çalışanlarına katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca depremde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim" dedi.