AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, partilileri düzenlediği iftar programında buluşturdu.

İl başkanı Ali Kemikkıran’ın ev sahipliği yaptığı iftarda Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın yanısıra kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği iftar proğramına ilişkin açıklamada bulunan İl başkanı Ali Kemikkıran;“İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu dünden bugüne kutlu yürüyüşümüzde çeşitli görevlerde bulunan kıymetli dava arkadaşlarımızla "Vefa İftarı" programında buluştuk. Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminde; dünden bugüne partimizde görev almış kıymetli partililerimiz ile bir ve beraber olmanın ve aynı sofrayı paylaşmanın bereketini yaşadık. İşte bu birlik ve beraberlik içinde 31 Mart zaferimize hazırız.” dedi.

Vefa iftarı Programı’ndayız.

Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran; "Hep birlikte olunca Ramazan’ın tadı bir başka güzel. Kuruluştan bugüne kadar görev alan teşkilat mensuplarımız ile birlikte Vefa İftarında bir araya geldik. Rabbim Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Eylesin." dedi.