AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile parti teşkilatı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret etti. Görüşmede birlik, beraberlik ve Nevşehir'e yönelik hizmetler ele alındı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, parti teşkilat mensuplarıyla birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı makamında ziyaret etti.
Nezaket ziyaretinde, Nevşehir'e yönelik yürütülen çalışmalar, yerel yönetim hizmetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, belediyecilik anlayışının temelinde hizmet, yatırım ve gönül belediyeciliğinin yer aldığını belirterek, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir'in gelişimi için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Başkan Aygün, "Şehrimize değer katan Belediye Başkanımız Rasim Arı'nın her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Yerel yönetimlerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmesi için ortak akıl ve uyum içerisinde Nevşehir'e hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.
Ziyarete ayrıca AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Tolga Balak, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Ahmet Çöler, belediye meclis üyeleri ile AK Parti teşkilat mensupları katıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir'e hizmet etme anlayışıyla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Başkan Arı, "Bu şehirde yaşayan her vatandaşımıza adil ve eşit hizmet sunmaya devam edeceğiz. AK Parti İl Başkanımız, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Nevşehir için el ele çalışmayı sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimiz ve ülkemiz için daha güçlü adımlarla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.












