Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İl Teşkilatı 18 Mart Şehitler günü münasebeti ile Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneğine ziyarette bulunarak Şehit Yakını ve Gaziler ile bir araya geldi.

İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Şehitlerimiz bizlerin baş tacıdır, onlar için neler yapsak az haklarını ödeyemeyiz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’  ın Şehit Yakını ve Gazilerin sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde çok önemli adımlar atarak hayata geçirilmesini sağlamıştır. Bizlerde aynı hassasiyet ve duyarlılık ile çalışmaktayız. Şehit yakını ve Gaziler ile ilgili yeni bir düzenleme yapılmakta olup kısa zamanda hayata geçirilecektir demiştir. Sayın Ali Kemikkıran Şehit yakınları ve Gazilerin ile sohbet ederek hemhal olmuştur." dedi.

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı Sayın İhsan Biçkin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Ülkemizin kırk yıldır teröre karşı mücadele verdiğini, ülke sınırlarında terörün bitme noktasına geldiğini, Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması için ülke sınırları ve dışında aynı karlılık ve azimle mücadelenin devamının çok önemli olduğunu, bu mücadelenin terör örgütü PKK nın siyasi uzantısı olan bir siyasi parti ile işbirliği yapanlarla yürütülemeyeceğini, Devletimizin ve Hükümetimizin terör ile mücadelesinde yanlarında olduğunu ve desteklediklerini dile getirerek, ziyaret nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Sayın Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İl Teşkilatı, daha sonra Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Zeki Didinmez ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi'yi dernek binalarında ziyaret ederek bir süre görüştüler.