Nevşehir Akademi Eğitim Merkezi'nden Eymen Önügören ve Duru İşigüzel, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde etmeyi başardılar. Bu olağanüstü başarı, kurumun eğitim kalitesinin ve öğrencilere olan özverisinin bir göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Kurum Müdürü Abdurrahim KIYGA, bu müthiş haberi büyük bir gururla, öğrencileri ve emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik ederek,  şu ifadelere yer verdi: "Eğitimde ilk önce gönüle dokunabilmek düsturu ile çıktığımız bu yolda Eymen ve Duru'nun bu olağanüstü başarısı, sadece kendileri için değil, kurumumuz ve tüm Nevşehir için de büyük bir gurur kaynağıdır. Bu başarı, eğitim sistemimize olan inancımızı ve öğrencilerimizle olan güçlü bağımızı bir kez daha göstermektedir.

Bu vesileyle,Başta Öğrencilerimiz Eymen Önügören  ve Duru işigüzeli  tebrik ederiz.Tabiki bu zorlu sürecin arkasında  çok ciddi etkenler  vardır. Bunların Başında Öğrencimiz Eymenin  4 yıldır okuduğu Altın Yıldız Koleji ve Duru nun 4 yıldır okuduğu  Simya kolejindeki öğretmenlerinin ve okul idarelerinin bu başarıdaki Rollerinin  farkında olduğumuzu  belirtmek ister ve tebrik ederiz.

Plaket Töreni ile Başarı Kutlandı

Nevşehir Akademi Eğitim Merkezi, bu olağanüstü başarıyı kutlamak için özel bir tören düzenledi. Törende, Eymen ÖNÜGÖREN ve Duru İŞİGÜZEL'e başarılarının simgesi olarak plaketler verildi. Törende ayrıca, öğrencilerin bu başarıya ulaşmalarındaki katkılarından dolayı öğrencilerimizin ,öğretmenleri  ve Aileleri de tebrik edildi.

Akademi Eğitim Merkezi'nin Başarı Sırrı

Nevşehir Akademi Eğitim Merkezi, öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitim ve özverili öğretmen kadrosu ile her zaman fark yaratmayı başarmıştır. Kurum, öğrencilerinin bireysel ihtiyaçlarını gözeterek ve onlara özel çalışma programları hazırlayarak başarıya ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Akademi Eğitim Merkezi, bu sayede her yıl birçok öğrenciyi LGS de yüksek puanlar almalarına ve hayal ettikleri liselere yerleşmelerine imkan sağlamaktadır.

Nevşehir Akademi Eğitim Merkezi, bu başarısıyla bir kez daha eğitimdeki öncü konumunu perçinlemiştir. Kurum, gelecekte de bu başarısını sürdürerek, birçok öğrenciyi hayallerine ulaştırmaya devam edecektir.

İletişim: 0 533 133 95 48

Instagram: Akademi.e.m

Editör: İbrahim UYSAL