Türkiye’yi sarsan 15 Temmuz Darbe girişiminin ilk anlarından beri sokaklarda olan, darbe karşıtı mücadele eden, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya, Oktay Şımarmaz ve Nevşehir Belediyesi Çalışanları tam kadro darbe sonrası da demokrasi nöbetine devam ediyor.

Başarısız darbe girişimi sonrasında Diriliş Meydanında düzenlenen “Milli İrade Miting”lerine tam kadro katılan Nevşehir Belediyesi, 25 Temmuz 2016 günü Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara ücretsiz yemek dağıttı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Belediye Başkan ardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya,Oktay Şımarmaz , Belediye Meclis Üyeleri, Nevşehir'deki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve Nevşehirli vatandaşların katıldığı mitinge milletimizin katılımı da oldukça yoğundu.

“Millet Demokrasiye Sahip Çıktı” ve “15 Temmuz Milletin Demokrasi Zaferi” pankartlarıyla ve Türk Bayraklı Tşörtlerle mitinge katılan Nevşehir Belediyesi Nevşehirlilerden de yoğun ilgi ve sevgi gördü.

15 Temmuz’da milletin demokrasiye canı pahasına sahip çıktığını ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu uğurda şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralananlara ise acil şifalar dileyerek, bundan sonra da demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.