Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı, her gün binlerce oruçluyu misafir ediyor. Nevşehir protokolünün de ilgi gösterdiği iftar çadırında her gün birbirinden renkli görüntüler oluşuyor.

Nevşehir merkez İbrahim Paşa Mahallesi´ndeki Modern Sebze Pazarının alt katındaki salonda kurulan Nevşehir Belediyesi İftar Sofrasının bu günkü konukları AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ertaş Grup Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ertaş ve ailesi ile FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri oldular.

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in koordünatörlüğünde Nevşehir Belediyesi iftar çadırındaki iftar sofrasına Nevşehir´ deki Irak ,Suriye ve Afganlı mülteciler de büyük ilgi gösterdi. 

Nevşehir Belediyesi´nin aşçılarının damak tadına uygun bir konumda hazırladıkları ana yemek, mercimek çorbası, pilav, salata ve karpuz ile süslenen iftar sofrasının beşinci gününde, 
Akşam ezanının okunmasına müteakip yapılan dua ile vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın heyecanını yaşadılar. 

Ramazan ayı sürecinde Nevşehir Belediyesi´nin öncülüğünde hayırsever vatandaşlarla işbirliği halinde oluşturduğu iftar sofrasına her gün 1500 civarında kişinin katılması bekleniyor.