Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev alan personellere yönelik Moral ve Motivasyon Etkinliği düzenlendi.

Ceza İnfaz Kurumunda görevli personelin yoğun ilgi gösterdiği Moral ve Motivasyon Etkinliğine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet ÇINAR, Ceza İnfaz Kurumundan Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ömer AKSU, Nevşehir Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar, Nevşehir Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı da katılım gösterdi.

     Kurumumuz Sosyal Çalışmacısının yaptığı açılış konuşmasının ardından kurumda görev alan İnfaz ve Koruma Memurlarından Mahir CERİT, Mustafa Enes YILDIZ, Ahmet ERASLAN, Mehdi AYDIN, Furkan SAK sahne alarak müzik şöleni başladı. Müzik şöleninde sahne alan İnfaz ve Koruma Memurlarının seslendirdiği şarkılar ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

  Programa katılan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet ÇINAR personelin moral ve motivasyonunun önemli olduğunu belirterek, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen ve sahne alan personellere teşekkür etti.

    Nevşehir Cezaevi Savcısı Ömer AKSU ise programın çok başarılı ve keyifli olduğunu belirterek sahne alan arkadaşları tebrik etti, bu tür programların devamlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

   Kurum Müdürümüz Murat DEMİR programımıza katılarak bizleri onurlandıran Cumhuriyet Başsavcımız İsmet ÇINAR Bey’e ve Cezaevi Savcımız Ömer AKSU Bey’e ve etkinliğe katılım gösterenlere ve programda emeği geçen personel arkadaşlara teşekkür etti. Personelin yoğun çalışma temposunda bu tür faaliyetlerin moral ve motivasyonu artırdığını bu tür programların kurumumuzda devam edeceğini belirtti.

      Eğlenceli saatler fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.