İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir İl Özel İdaresi 2022 İş Sezonu açılış programına telefon ile bağlanarak yeni iş sezonun hayırlı olmasını temenni etti ve İlimizin yöneticilerine ve personelimize başarılar diledi."

Nevşehir İl Özel İdaresi, yeni iş sezonu açılış proğramı törenlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü telefonla arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sezon açılışı öncesi katılımcılara selamlarını iletirken gece gündüz demeden çalışan Özel İdare personeline işlerinde kolaylıklar diledi.

Nevşehir halkına selam ve sevgilerini ileten Bakan Soylu, "Yeni sezon öncesi İl Özel İdaresi personellerimize kazasız belasız çalışma dönemi diliyorum. Her daim Nevşehir halkımızın yanındayız." ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz; “Ya Bismillah” 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İçişler Bakanımız Sn Süleyman Soylu’nun bizi arayarak başarı ve destek telkinlerini ilettiği; şehrimizin görev timi Nevşehir İl Özel İdaremizin yeni sezonunu hazirunumuzla birlikte “Ya Bismillah” diyerek açtık. Sn Bakanımıza, tüm emektarlarımıza ve hazirunumuza  teşekkür ediyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Sayın Bakanım Allah razı olsun, bizleri kırmayıp katıldığınız için size çok teşekkür ediyorum. Açılış törenine şeref verdiniz.  En büyük gücümüz Cumhurbaşkanımız ve Sizlerin desteğiniz. Şükranlarımızı arz ediyoruz efendim." dedi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de; " Sezonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Sizin desteklerinizi her zaman yanımızda hissediyoruz. Maddi manevi her zaman bizi destekliyorusunuz. Şükranlarımızı arz ediyorum Sayın Bakanım" dedi.