Nevşehirli emekli polis memuru Zeki Sarkmaz (82) geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat:13.10 sularında Nevşehir'in Güzelyurt mahallesi 80.yıl bulvarı Oğuzlar Gaznevi Camisi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, camide öğle namazını kılıp evine gitmek için yola çıkan emekli polis Zeki Sarkmaz (82) caminin önünden yolun karşısına geçmek isterken çarptı. Kazada ağır yaralanan Zeki Sarkmaz (82) , 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yarın toprağa verilecek...

Adem Hızalan ve Emin Toprakçı'nın kayın babası, Adem Sarkmaz'ın değerli babası, emekli polis Zeki Sarkmaz'ın Cenazesi (yarın) 09.04.2021 Cuma günü öğle namazına müteakip Ali bey camiden kalkacak. Kaldırım mezarlığına defnedilecek.

Pandemi nedeniyle taziye kabulü telefonla yapılabilecek.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

08.04.2021